top of page
ochtend meditatie.jpg

YOGA/Stilte Weekend 

Komend voorjaar van 24 t/m 26 mei 2024 

Heb je soms het idee aan het einde van een yoga les, ‘jammer dat de les is afgelopen’. Dan is het YOGA/Stilte weekend iets voor jou. Tijdens dit weekend heb je ECHT de kans om alle aandacht voor jezelf te hebben en te ontsnappen aan de dagelijkse bezigheden en verantwoordelijkheden. 

 

Komend voorjaar heb ik de Bietenhaven gehuurd, dit is een mooie oude boerderij die is gerenoveerd. De Bietenhaven ligt op een afgelegen dijkje, omringd door een grote tuin helemaal tussen de weilanden, in de buurt van Alkmaar.

Wat kan je verwachten?

Dit YOGA/Stilte weekend geeft de deelnemers de kans om een stap op de plaats te doen, op adem te komen en te genieten van verschillende yogalessen, meditaties, TRE (Tension Release Exercise) sessie, klankschalen wandelingen en natuurlijk de rust en de natuur. Naast de verschillende activiteiten is er genoeg tijd voor jezelf, wordt er heerlijk gekookt en ga ik er van uit dat we mooi weer hebben en veel buiten kunnen zijn. 

Een deel van het weekend is in stilte en het andere deel mag er volop gekletst worden 😉.

 

Vrijdag 24 mei rond 17.30 uur begint het weekend met een introductie en een gezamenlijke maaltijd. We sluiten het weekend zondagmiddag tussen 14.30 en 15.00 uur weer af en dan mag iedereen helemaal ZEN naar huis. 

Aanmelden?

Kosten voor het YOGA/Stilte weekend zijn €385,- euro. Dit is inclusief alle maaltijden, drankjes en activiteiten. 

Wil je je aanmelden voor het weekend van vrijdag 24 t/m 26 mei 2024? Stuur mij dan een berichtje via de contactpagina.

bietenhaven betere resolutie.jfif
bietenhaven
bottom of page